· 

Carport

ouderwets wordt nieuwerwets

Ongeveer twee jaar geleden is er een idee ontstaan om de oude carport te vervangen voor een nieuwe carport.

Op 9 september 2017 werd er begonnen met het slopen van de oude carport en  de nodige graaf  werkzaamheden. Ook de bossen en struiken moesten worden verwijdert en de krentenboom die dit voorjaar nog zo mooi in bloei stond moest worden geruimd. Bij het eerste aanzicht nadat alles was verwijdert voelde ik mij een groot grondbezitter, wat een ruimte. We hadden wel de pech van het slechte weer in de aanloop van het plaatsen van de nieuwe carport.  Waardoor het allemaal wel erg vertraagt werd.  Maar tijdens mijn korte vakantie in Duitsland werden de bouwelementen gebracht, maar deze konden nog niet worden geplaatst. De reden hiervan was dat het zo verschrikkelijk had geregend en dat er eerst met een dompelpomp de geul waar de fundering kwam te staan moest worden leeg gepompt.  een week later werden de banden haaks gesteld/ gelegd en kon de bouw beginnen. Zaterdag 14 oktober 2017 was het zover en met vereende krachten werd er een carport geplaatst het was een schitterend dag het zat allemaal. Zelfs de zon werkte mee die dag. Ik kon s'avonds op een geweldige dag terugkijken. In de komende weken was het zaak om de straat weer in en om de carport te leggen  en de schutting weer  te plaatsen.  En oplossingen bedenken zoals regenwater afvoer en tegels in het schuurtje. Maar het is allemaal gelukt er zijn nog een aantal dingetjes die nog moeten gebeuren of verbeterd moeten worden. Maar ik ben geweldig in mijn nopjes met mijn nieuwe carport. Ik heb de tijdens de bouw genomen foto's  in een vlog aan deze blog toegevoegd.

Reactie schrijven

Commentaren: 0