de wereldwandeld 2020/21
Wandelen · 05. januari 2020
Het nieuwe jaar goed begonnen met een wandeling in het Hijkerveld. Via Orange en Hijken kwam ik bij de parkeerplaats op de Leemdijk waar het er al druk uitzag, omdat er een groep Klootschieters net voor mij waren aangekomen. Dat was iets waar ik nou niet direct op zat te wachten. op van die druktemakers.
Reizen, avontuur · 20. september 2019
Een reis naar de kloosterstad Hornbach. Het ligt in het zuidwesten van Rijnland-Palts, direct aan de grens met Frankrijk en het aangrenzende Saarland.

Wandelen · 09. juni 2019
Dit is een vervolg op de voorgaande wandelblogs. En begint met een indrukwekkende wandeling op en rond voormalig Kamp Westerbork.
Reizen, avontuur · 21. september 2018
Schöne Erlebnisse an der Mosel van 12 september tot en met 17 september 2018 een korte vakantie in Zell an de r Mosel. Met uitstapjes naar de Geyerlay de mooiste hangbrug van Duitsland, fietsen langs de Moezel, Koblenz en Rüdesheim am Rhein en de Nürbergring.

Reizen · 12. juli 2018
Reis Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho Na één keer Zuid Afrika ben ik verslaafd, ik droom, ik denk en ik werk voor Zuid Afrika. Help............. ik heb weer geboekt.
dagje uit, vrienden · 04. mei 2018
Een weekend naar Zandvoort met vrienden. Keukenhof, Circuit, Strand, Zwemmen, Polderbaan, Volendam en uiteindelijk Jopie Huisman in Workum

Wandelen · 11. februari 2018
Ook ik wandel 2 is een vervolg op Ook ik wandel.
huis · 16. december 2017
Ongeveer twee jaar geleden is er een idee ontstaan om de oude carport te vervangen voor een nieuwe carport.

Wandelen · 05. november 2017
Naar Luxemburg voor een korte break van 4 dagen en drie nachten. Had eigenlijk naar Madeira gewild, maar er deed zich geen last minute voor met een last minute prijs.
Reizen, avontuur · 20. september 2017
Ik en mijn broer Sjaco hebben ons voorgenomen om er in de maand September nog eens tussenuit te gaan. En hebben een korte vakantie in Duitsland gepland. We wilden graag naar de Harz om de langste voetgangershangbrug van de wereld te wandelen. Door een appartement te nemen in het stadje Korbach hebben we de mogelijkheid Sauerland en de Harz in één vakantie te bezoeken. En de mogelijkheid om nog een uitstapje te doen naar de Hunsruck

Meer weergeven